Inte efter, bara senare

Tänkte bara visa hur lyan ser ut nu, några veckor senare. Inga stora förändringar, men lite intressant kanske? Det var iaf. ett incitament att städa lite grann. IMGP0151

I veckan var Vätterhem här och bytte dörrar, vilken kanske var på tiden. De gamla var säkert 30+, ungefär som jag med andra ord. De har dock inte försökt byta ut mig.. än. ;)

Den med skarpa ögon kanske ser att bordet ser aningen stökigt ut. Anledningen är att jag höll på att färdigställa en rituppgift. De var ett bostadsområde med knepiga höjdskillnader som man skulle fixa till. Inte riktigt säker på att jag löst uppgiften på rätt sätt. Men jag ritade iaf. klart den idag, vilket alltid är något.

Känner mig fortfarande lite risig med förkylningen. Hoppas att jag känner mig bättre imorgon. Tänkte försöka åka ut och knäppa lite bilder på området. Jönköping är riktigt vackert för er som inte varit här än.

1 kommentarer:

Linnéa sa...

hehe, har ingen aning om det fungerar med utrikespost. det är väl bara att försöka. kanske inte med viktigaste brevet bara :P

Skicka en kommentar