Tiden går fort när man har roligt!

Jo jag har det roligt! Så roligt att jag inte hunnit skriva så mycket på bloggen. T.o.m. matten (linjär algebra) har visat sig vara ganska rolig. Men visst går det fort. Första anteckningen i räknehäftet (A4 format) var den 21/9. Idag skrev jag på sista sidan! Gamla 9F'are vet vilket räknehäfte jag menar.

Inte riktigt lika mycket anteckningar i de två andra kurser som går nu. Igår ritade jag klart en planlösning på ritfilm. Det var en första övning där man skulle kopiera en planlösning från ett papper och rita av den enligt konstens alla regler i korrekt skala. Enkelt och ganska pilligt, men också lite kul, på ett pyssligt sätt.

Nu ska jag snart i väg på en gruppuppgift där vi ska skriva ner lite frågeställningar angående en förstudie för två olika byggprojekt. För se hur det går! :)



En sak som är härligt med att bo i Jönköping är att jag på väg till skolan får se horisonten. Cykelvägen går nämligen längs Vättern och det är en lång sjö! Jag hörde någonstans att vid havsnivån så ligger horisonten ungefär 5 kilometer bort, vilket inte är särskilt långt. Hur som helst är det en mycket trevlig cykelväg till skolan. Tar ungefär 20 minuter för mig, även fast jag varit nere på ungefär 17 minuter när jag haft bråttom.
Nej, nu måste jag nog rusa! :) Nej, inte rusa, jag ska gå i maklig takt, så de så! Men det låter av någon bättre om man måste rusa någonstans. Märkligt. "And on that bombshell..." <-- Top Gear ftw!

1 kommentarer:

Linnéa sa...

bara 5 kilometer? trodde det var länge. kanske är sant att man lär sig något nytt varje dag :P

Skicka en kommentar